NY BLOGG:

www.fannyk.se

LÖRDAG

×
En instabild på väg hem från fotograferingen. Nu sitter jag i min säng, dricker vaniljte (som vanligt) och äter salta nötter! Det är alltid lite jobbigt och tråkigt att vara i ett annat land på helgerna när man ser alla där hemma lägga ut bilder och statusar om allt roligt dom gör - men på vardagarna klagar jag inte ;)

TODAYS JOB

×
En iphonebild. Fotograferingen idag var ett "hårjobb" och jättekul! Vi tog enskilda foton och sen i slutet några foton på oss två tillsammans. Det togs inte så jätte många bilder, men jag hoppas att någon blev bra! Puss

DET BÄSTA

×
Good morning! Kan inte klockan gå snabbt nu, och bli två på en gång?! Det ska bli så jäkla roligt att jobba idag! Just nu sitter jag iallafall i min säng, lyssnar på Johnossi och är sjukt sugen på morgonkaffe (som jag glömt att köpt).. Puss

JUST NU

×
Haha, suddig bild och en trött tjej, men åtminstinde en bild! Jag ligger här i min säng och har nyss skypat med min fina pojkvän som kommer och hälsar på mig om 2 veckor! Ska bli så sjukt roligt! Nu ska jag titta på Pretty Little Liars (tack sofie för tipset) och sedan sova så jag är pigg tills fotograferingen i morgon! Godnatt!

JOB/SHOOTING TOMORROW

×
Jag fick nyss reda på att jag är bokad för ett jobb i morgon - shooting från 14-17 + att jag fått en ny jätte trevlig rumskompis över helgen. Vilken bra fredag det blev! De fina rosorna på bilden fick jag av min älskling på påskafton, världens bästa!

VANILJTE

×
God morgon! Jag sitter min säng, dricker detta vaniljte och äter ett väldigt gott päron. Om en liten, liten, liten stund (vill inte kliva upp från det varma täcket) ska jag göra mig i ordning för dagens två castingar! En är för ett showroom och den andra för en editorial. När jag kommer hem ska jag visa min nya fina bikini!

KIKO

×
En bild från idag inne på Kiko, en bra sminkaffär med bra priser! Vi var inne på Kiko igår också, då jag köpte ett fint "nude" läppstift och en läpppenna som går i lite mer rosa. Jätte fint! Men det jag ville få sagt med den här bilden var att det känns himla jätte tråkigt att Macha, min rumskompis ska åka hem i morgon.. :(

SOLIGA TORSDAG

×
×
Efter regn kommer solsken! Idag har det varit jätte varmt och skönt ute, helt underbart! Jag och Macha var på tre castingar idag och efter det åkte vi in till "centrum" och shoppade lite + satt ute i solen! Jag köpe en jätte söt vit bikini tills jag och min pojkvän ska åka utomlands i sommar och ett par svarta pumps. Bakom mig på bilderna ser man den där kända byggnaden, jag som är så kulturell av mig vet såklart inte vad den heter, men fin är den!

SVAR PÅ EN FRÅGA

×
Många har kommenterat och undrat "hur jag blev modell". Från första början var jag med i agenturen Modellink i Göteborg, där hände det inte speciellt mycket för min del eftersom dom satsar allra mest på de blonda svenska tjejerna, jag hade någon test fotografering och gjorde ett jeans jobb för Gina Tricot. Sommaren 2010 var jag och min familj på semester i USA, en dag var vi på en nöjespark där en ägare av en modellagentur hittade mig! Jag åkte till agenturen och skrev kontrakt med dem, sedan tog en fotograf några enkla bilder på mig och sen dess har P Models i USA skickat mig till Paris, Grekland, Sydafrika och nu Milano! Så himla roligt!!

OM ATT DELA RUM

×
Det jobbigaste med att bo i en modell-lägenhet måste vara när den man delar rum med vill sova och man själv är jätte pigg.. Så råkar det vara nu och det gör mig bara ännu piggare..

ÖSREGN - CASTINGAR - FIKA

×
×
Det är helt sjukt vad det har regnat idag, var som sjöar över alla gator och trots paraply blev jag genomblöt! Jag och Macha hade tre castingar idag, en för en reklamfilm och de andra hos två fotografer. När jag kom hem vid halv sex var jag så himla frysen efter allt regn, så nu har jag duschat varmt och ligger nerkrupen i sängen, tittar på Pretty Little Liars och äter torkad fruk och nötter!

FÖRSTA DAGEN I MILANO

×
Jag hittade en jätte söt liten lapp i min jackficka från mamma idag, väldigt passande med tanke på den stressiga dagen. Klockan nio i morse åkte jag och min rumskompis till agenturen, jag fick min bok, cards, tog poloraids, mätte och allt det vanliga. Sedan dess har vi varit ute hela dagen på castingar och var inte tillbaka i lägenheten förrän vid sex.. En bra första dag i Milano!

MED MIN FINA

×
×
×
×
Vet ni vad jag och Anton gjorde igår? Bokade en resa till Grekland en vecka i juli!

MILANO - PACKNING

×
Det var inte det lättaset att packa för fem veckor igår, men eftersom resväskan vägde 22kg och mitt handbagage 15kg så borde inget vara glömt! En chaufför från agenturen hämtade upp mig på flygplatsen (känns alltid lika häftigt när de står där med en skylt med namnet "Fanny" på, haha).. Nu har jag precis kommit in i lägenheten där jag och två till tjejer bor!

USA 2010

×
två härliga bilder från usa 2010
Jag var på gymmet en timme i morse, det var så jäkla skönt! Jag blir verkligen glad av träning! Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och göra mig i ordning för påskmiddag hos mina föräldrar!

SUMMERDRESS

×
×
God morgon! Äntligen är det påsklov! Det brukar innebära lite vår och sol men jag tittade just ut genom fönstret och såg att det var vitt på backen.. I Milano ser det däremot ut att bli 18 grader och sol på måndag när jag kommer!! Idag ska jag och min pojkvän ta en långpromenad och ikväll är vi bjudna på påskmiddag hos mamma och pappa!

CENTIMETER

×
Om tre dagar åker jag till Milano, och jag är så jäkla nervös över mina mått (som absolut inte är dom bästa för tillfället).. Jag har dessutom inte kunnat träna på en vecka eftersom jag varit sjuk.. Egentligen är det löjligt hur någon centimeter hit och dit kan spela roll, men men.. Huvudsaken är väl att jag mår bra! :)

SOMMARBILD


×
Min dag började jätte dåligt men slutade bättre. Jag har aldrig haft såna magsmärtor som jag hade i morse.. Men när de tillslut gick över har jag bland annat lämnat mina två(!) balklänningar till en sömmerska, varit hos mamma och pappa + tittat på en film med Anton. Nu ska vi sova utan att ställa klockan!!

EXOTIC SNACKS

×
Idag har jag mått riktigt dåligt, feber och mått illa.. Men nyss gick jag ut en liten sväng för att få lite friskt luft och handlade lite naturgodis med mig hem. Precis när jag kom innanför dörren ringde Marianne (ägaren av min modell agentur) och berättade lite info om Milano! I´m so exited!

MÅNDAG

×
Idag har jag druckit kaffe och umgåtts med min fina och väldigt saknade vän, Josefine ♥

MILANO

Om exakt en vecka befinner jag mig i luften påväg mot Milano för att modella! Ska bli så himla kul! Jag kommer stanna där i fem veckor och kommer hem lagomt till veckorna innan balen och studenten!

RSS 2.0